KURUMSAL

Hakkımızda

Zetron: İleri Teknolojinin ve Mükemmel Hizmetin Temsilcisi

Köklü bir geçmişe sahip olan Zetron, 1982 yılında Konya Zafer Sitesi'nde faaliyetlerine başlamıştır. Yılların birikimi ve deneyimi ile inovasyonu ön planda tutan firmamız, döküm sektöründeki uzmanlığını 2006 yılında Büsan Organize Sanayi Sitesi'nde sürdürme kararı almıştır.

Hidrolik-Pnömatik, Değirmen Yedek Parçaları, Alüminyum Döküm ve Metal Kalıp sistemlerin proje tasarımlarında öncü rol üstlenen Zetron, uyum, performans ve verimlilik açılarından en ideali yakalama konusundaki liderliği ile bilinir. Profesyonel ve uzman kadromuz, siz değerli müşterilerimizin taleplerine en uygun çözümleri sunmak adına çalışmaktadır.

Zetron, her zaman en üstün kalitedeki ürünleri en rekabetçi koşullarda müşterilerine sunma vizyonunu benimsemiştir. Müşteri memnuniyetini temel ilke edinerek ilerleyen firmamız, geleceğe dair vizyonunu siz değerli müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda sürekli geliştirmektedir.

Bize duyduğunuz güven ve işbirliği için teşekkür ederiz. Sizlerle birlikte, teknolojinin en ileri noktalarına ulaşma ve mükemmel hizmetin öncüsü olma yolculuğumuzu sürdürmeye kararlıyız.

Saygılarımla, ZETRON Endüstri Otomotiv San. ve Tic. LTD. ŞTİ.